'Gandules 2007' al CCCB



El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) presenta, fins el 30 d'agost, el cicle de cinema a l'aire lliure 'Gandules 2007'.
El cicle insereix en l’àmbit de NOW i tracta de pel·lícules que viatgen i ens fan viatjar, que tracen nous mapes i descobreixen territoris. De cineastes que ens envien les seves pel·lícules com targetes postals: imatges i paraules del món. De l’exploració cinètica i el desplaçament pels continents (Àfrica, Àsia, Europa, Amèrica), del mar, les ciutats, les illes, la neu. De les rutes i les estacions, els viatges estàtics (els retrats i els autoretrats) i les fugides. Del desig de desplaçar-se i de filmar. I de com qualsevol veritable viatge comporta un doble moviment: el físic i l’emocional, el de les pel·lícules que es mouen i ens commouen.

Entre les pel·lícules i curtmetratges que gratuïtament s'exhibiran en aquest cicle, destaquen 'Le mépris' ('El menyspreu') de Jean-Luc Godard, 'Camera' de David Cronenberg, 'Mein liebster Feind' ('El meu enemic íntim') de Werner Herzog, 'Ssaki' ('Mamífers') de Roman Polanski i 'Glòria' de John Cassavetes.

Entrades populars