'Modernitat' a la Manel Mayoral















Les obres de Miquel Barceló seran presents a la mostra


La Galeria Manel Mayoral de Barcelona
(Consell de Cent, 286) recorre la modernitat artística en una exposició de 26 obres que inclou peces d'artistes com Joan Miró, Eduardo Chillida, Antoni Tàpies, Eduardo Chillida, Miquel Barceló, Fernando Botero i Christo.

Per sisè any consecutiu, la galeria presenta una exposició sobre la Modernitat, que aquest any reuneix 17 autors de diverses generacions que han estat innovadors i trencadors que són considerats punters en noves vies expressives i llenguatges plàstics revolucionaris.

El viatge que proposa l'exposició Modernitat va des de les avantguardes històriques fins a les noves propostes sorgides en les últimes dècades, fet que permet fer una àmplia panoràmica de l'art del segle XX.

La mostra exhibeix des d'un dels esbossos del projecte fallit per embolicar amb paper el monument a Colom de Barcelona de Christo, la sèrie de les 'sopes' de Barceló, un dibuix de Botero, una gravitació de Chillida a través de papers dibuixats i cosits o les sèries 'Reis' i 'Guerrers' d'Antoni Clavé.

Així mateix, l'exposició Modernitat mostra un paisatge de Joan Hernàndez Pijuan, una crucifixió d'Antoni Saura, un retrat de Beng Lindström, un quadre al·legòric de Manuel Millarés o una obra de l'última etapa de Joan Miró. La mostra es podrà veure des d'avui fins el 30 de desembre a la galeria barcelonina.

Entrades populars